"Kedves Krisztina! 

Köszönöm, hogy sikeresen dolgozott a lakásom eladásán. Az Ön szakértelme, szorgalma és empátiája nélkül még ma is árulnám. A vevő iránti segitőkészsége és megértése példamutató volt. Mindekinek ilyen segitő " ingatlanost" kivánok."

Köszönettel: Piller Tibor (Budapest, Erzsébet királyné útja, 2018.október)


"Alulírott Neibort Sándorné (Gödöllő, Paál L. köz) nagyon meg vagyok elégedve Tormási Kinga munkájával. Nagyon segítőkész, az eladásban végtelenül a mi érdekeinket szolgálta. Szívesen ajánlom másoknak is."  
(2017. május)


"A Szládek Ingatlant nagyon jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki ingatlant szeretne eladni vagy vásárolni. Nagyon gyorsan, hatékonyan és alaposan dolgoznak, és nem mellesleg nagyon szimpatikusak! Én maximálisan meg vagyok elégedve velük! Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Egy hálás eladó!"  

Mocsári Magdolna  (Gödöllő, Kőrösfői út, 2017. július)


"A Szládek Ingatlaniroda munkája megbízható és precíz. Kifejezetten elégedett voltam az irodával, gyorsan és gördülékenyen ment az ingatlan eladása. Szívből ajánlom mindenkinek, aki venni vagy eladni szeretne. Aki őket választja, korrekt ügyintézést, ügyfélbarát jutalékot és magas szintű kommunikációt kap, akár eladó, akár vevő.Köszönjük Kinga és Gábor segítségét, én máskor is őket fogom választani."

Horváth Klaudia (XV. kerület, Zsókavár utca, 2017. szeptember)


"Kedves Kinga!

Szeretnénk megköszönni Önnek a remek, precíz és pontos munkáját, amit a lakásunk eladásában végzett. Ezt azért mondom, mert Gödöllőn egy hónapig volt beadva a hirdetésünk négy ingatlan irodában és egyetlen egy érdeklődőt se hoztak.

Ekkor kerestük meg Önt, és láss csodát három hét alatt pontot tett az ügy végére, nem mindennapi, becsületes munkájával. Már az új lakásban lakunk. Nagyon szépen köszönjük Önnek."

Üdvözlettel: Egri Sándor, (Gödöllő, Kossuth Lajos u.)