Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 105 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 783 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült 1973
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
ELADÓ Csömörön 783 nm-es telken, 105 nm-es FELÚJÍTANDÓ, 3 szobás, régi kockaház!
Eladásra kínálunk, 783 nm-es telken lévő, 1973-ban épült, cseréptetős, 105 nm-es téglaház. A hosszú közlekedőből nyílnak a helyiségek, mindhárom szoba külön (2x20,3 m2, 9,6 m2) bejáratú, az ablakos konyha 8,5 m2, innen kamra nyílik, ahonnan a tetőre lehet jutni. A fürdőszoba toalettel együtt van kialakítva. A szobákban hajópadló van, a többi helyiségben régi burkolat található. A konyhai és egy szobában az ablakokat 6 hónapja műanyagra cserélték, és a bejárati ajtó is új. A szobákban kandalló is melegít, a konvektorok mellett. A ház alatt pince, az udvaron tároló, és ásott kút is van. Az udvaron 2 autó parkolására van lehetőség. A ház teljes belső része felújítandó, de elosztása és masszív falak miatt, érdemes foglalkozni vele.
Ajánlom:
Ajánlom befektetésben gondolkodóknak, illetve felújítást kedvelőknek, kreatív ötleteiket megvalósítóknak, de állatbarátoknak, és kertészkedőknek is!
Műszaki:
- Fűtés: konvektor és cserépkályha,
- az udvaron 2 autó elfér,
- villany: 8000 Ft/hó
Környék:
Közelben van Auchan, posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde, templom.
Csömör nagyközség Pest megyében, a Gödöllői járásban. Fő vonzereje, hogy a budapesti agglomeráció egyik zsáktelepülése, vagyis nincs átmenő forgalma. A község népessége az 1990-es évekre jellemző agglomerációs kitelepüléstől kezdve a 2010-es évekre majdnem kétszeresére nőtt. Kistarcsától nyugatra, Budapest XVI. kerületétől északra, a Gödöllői-dombság nyugati peremén, a Csömöri-patak. Az 1926. évben elkészült a Cinkota-Csömör bekötőút Szentjóby Staub Elemér szervezésében.
A csömöri Forrás-patak vizéből horgásztó létesült. Sportcsarnok, nagyáruházak, patikák, üzletek, vendéglők, lovardák, benzinkút, ipari és szolgáltató létesítmények sora épült. Megindult a Budapest-Csömör helyi buszközlekedés. 2006-ban az M0-s körgyűrű építése elérte Csömört is.
Közlekedés:
M0-s körgyűrű 1 perc alatt elérhető, Örs vezér tere 20 perc tömegközlekedéssel,
Hév: H8, H9
Busz: 1002,1003
A szomszédos kerületek pár perc alatt elérhetőek

Ár

Irányár 26,9 M Ft (256 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd