Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+2 félszoba
Telek terület 1068 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1975
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák - 2 éve teljeskörűen felújított (festés, tapétázás, nyilászáró csere, redőnyök, homlokzat javítása) - pince fölött különálló épület (2x2, 50 m) - fúrt kút - 2 bejárat - gyümölcsfák - villany (új csövezés, vezetékek 2 éve cserélve)
A telken gyümölcsfák vannak, és 2 melléképület helyezkedik el rajta. A ház nagy része felújításon esett át. A szerkezete vegyes falazatú, masszív, teherbíró falakkal, palatetővel. A házban található 3 szoba (2x16 m2 és 18m2), egy beépített, fűtött veranda, mely jelenleg étkezőként szolgál, illetve egy 16 nm-es ablakos konyha, kamrával. A fürdő és a toalett külön van. Egy éve felújításra kerültek a víz- és villanyvezetékek, nyílászárók, a burkolatok, a homlokzat új színt kapott. A melléképületek tárolásra kiválóan alkalmasak, az egyik alatt pince is van. A ház kívül, belül jó állapotú, gyors átadással költözhető.
Műszaki: fűtés vegyes kazán és konvektor, melegvíz bojlerről megy.

Környék:

Valkó Pest-megyében, a Gödöllői-dombság keleti felén fekvő, sűrű tölgyerdőkkel övezett 2300 lakosú nagyközség. A 3-as főútról Gödöllőnél letérve 10 kilométer után érhetjük el legkönnyebben. Autóval, busszal könnyen és gyorsan megközelíthető Gödöllő irányából. A faluközpontja pár perces sétával elérhető. Bevásárlóközpontok, színház, mozi Gödöllőn található.

Ajánljuk:
Nagycsaládosoknak, befektetni vágyóknak, és azoknak, akik meg akarnak szabadulni a város zajától, de rövid idő alatt elérhetővé akarják tudni Budapestet.

Ár

Irányár 14,49 M Ft (144 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd
akciós ár