Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 1050 m²
Fűtés
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Telek típusa külterületi telek
Övezeti besorolás Ü
Biatorbágy csendes, üdülőövezeti részében, csodás kilátással rendelkező telek RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON eladó!
A telek ún. nadrágszíjtelek, mérete 1050 nm, melynek 10%-a beépíthető. Mivel a telek osztható, ezért 2 család vagy akár 2 generáció számára is alkalmas.
A telek szépen rendezett, két ékköve az út felőli fás liget és a másik telek felőli fenyves. A telket jelenleg a szervízút felől határolja kerítés.
A telken található egy kb. 5nm-es felépítmény, mely átmeneti lakhatásra alkalmas.
A telekre bevezethető a villany, így a fűtés is megoldható villannyal vagy akár cserépkályhával is. Vízre több megoldás kínálkozik: fúrható kút, kialakítható ciszterna, rendelhető ICB tartály. A település önkormányzata dolgozik a vezetékes víz és csatorna megoldásán is.
A nyugodt környezet ellenére a telek könnyen megközelíthető kocsival az M1 autópályáról, illetve az 1 főútról. A Katalin-hegyi II. dűlő felől gondozott szervízút fut a telek mellett, míg a III. dűlőről közvetlenül a jövőbeli bejárathoz juthatunk. A telektől 15 percnyi sétára található a buszmegálló és a vasútállomás.
Ha nyugodt környezetben, tiszta levegőn szeretné élvezni a csodás kilátást, akkor ne szalassza el ezt a kedvező lehetőséget! Hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 3,5 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd
alkalmi vétel