Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújítandó
Épült 1980
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 10 m²
Kilátás utcára, kertre, udvarra,
Eladásra kínálunk a Zuglóban, a Szugló utcában 6 lakásos társasház földszintjén egy 49m2-es 2 szobás, jó elosztású összkomfortos lakást.
A téglaépítésű társasház 1980-ban épült. A lakás a társasház földszintjén helyezkedik el, ide a lépcsőházból jutunk be. A baloldalon van a két szoba (17,5m2, 12,9m2), melyek külön erkéllyel rendelkeznek (5-5 m2). A folyosó jobb oldalán konyhát (7,6m2), s végül a kádas fürdőszobát (3,6m2) találjuk. Az egyik erkély az utcára, míg a másik az udvarra néz. A lakás felújítandó állapotban van. A vizes helyiségek burkolatcseréje, a szobák tisztasági festése, szükséges. A folyosón kerámia burkolat van. Az ablakok régi duplaüveges fából vannak, melyeken redőnyök találhatóak, a lakás riasztóval védett. A társasházhoz tartozik a ház mögötti részen kert, melyben kertészkedni, kikapcsolódni, de akár sütögetni is lehet. A lakáshoz tartozik még a szuterén részen 1 garázs és az utcán 1 autó számára parkolási lehetőség, illetve a pince részén zárt, közös tároló rész.
A közlekedés jó, az utcán trolibusz (77-es) közlekedik, gépkocsival az M3-as és a város többi része hamar elérhető. Kikapcsolódás szempontjából a Paskál-fürdő és a Rákos-patak parti sétáló-, és bicikli út pár percre helyezkedik el.
Műszaki:
Fűtés: a lakásba nincs külön gáz bevezetve, csak házközponti fűtés megy gázról, ezért a rezsi rendkívül kedvező: 25.000 Ft/hó.

For sale in Zugló, Szugló street, you can find a well spaced 49 sqm flat with 2 rooms in a 6 apartments block’s groud floor.

The house has been established in the 80’s and made of bricks, The cosy flat is on the gorud floor of the building, and you can enter from the staircase. On the left there are two rooms (17,5 sqm, 12,9 sqm) and each has a separate balcony (5-5 sqm). One of the balconies has a view to the street and the other to the garden. On the right there is the kitchen (7,6 sqm) and the bathroom with a bathtub (3,6 sqm). We recommend to renovate the apartment for instance the tiles and flooring tiles of the bathroom and the toilet, painting of the walls. In the corridor you can find ceramic tiles. There are old fashioned, double-glassed, wooden windows with blinds, and you can find alarm as well.
The garden is suitable for relaxation, gardening and even grill parties.
A common storage and a parking garage in the basement, a parking on the street belong to the flat too.
The transportation is excellent in this area, there is the number 77 trolley bus line on the street, by car it is easy to reach the M3 speedway and the other parts of the city too. For leisure the Paskál spa or the Rákos-patak (watercourse) with bicycle path and walking area is in a few minutes walking distance.

Technical information:
Heating: there is central heating system (gas) in the buliding, but not separately for the flat, therefore the overhead are quite favorable: 25.000.- HUF/month.

Ár

Irányár 28,9 M Ft (589 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd
csak nálunk