Ingatlan részletes adatai

ELADÓ TÁPIÓSZELÉN, 1223 nm-es telken, egy 88 nm-es jó állapotú, 3 szobás családi ház!
A kert gyümölcsfákkal (dió, körte, barack, füge) és melléképületekkel határolt része a ház mögött helyezkedik el. Az épület 1978-ban épült, cseréptetős, szerkezete tégla. A házban található 3 külön bejáratú szoba (20,9, 20,6 és 11,5 m2), a 13 m2 -es konyhából ki lehet jutni a hátsó kertbe, egy fedett teraszon keresztül. A bejáratnál szintén található egy nagyobb terasz. A kádas fürdőszoba és a toalett külön van. Az ablakokon redőny van. A szobákban laminált parketta van, a többi helyiségben padlólap. A ház világos, jó elosztású, élhető. A tároló alatt egy kisebb pince is van.
A ház kívül jó állapotú, belül kevés felújítás szükséges, egyébként azonnal költözhető.
Műszaki: fűtése: konvektor, melegvíz bojlerről megy.
Ajánljuk:
Nagycsaládosoknak, és azoknak, akik meg akarnak szabadulni a város zajától.
Környék:
Tápiószele 2009 óta város. Ceglédtől észak-északkeletre, Nagykátától délkeletre, a 311-es főút és a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonal (Tápiószele vasútállomás) található.
Munkalehetőség: A környék munkaerőpiacán jelentős tényező a Ganz Transelektro néven működő gyár. 2009 október 15. óta az indiai tulajdonú CG Electric Systems Hungary Zrt, ahol nagy teljesítményű transzformátorokat, villamos forgógépeket, nagyfeszültségű hálózati kapcsolókészülékeket állítanak elő.

Ár

Eredeti irányár 13,9 millió Ft
Akciós ár 12,9 millió Ft (146 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd
azonnal
költözhető