Ingatlan részletes adatai

A ház a torbágyi részen található egy saroktelken családiházas környezetben.
A ház tégláig fel lett újítva: a hátsó fal megerősítéseként egy YTONG fal került megépítésre, újra lett vakolva, új födém került a házra, kicserélése kerültek a vezetékek, a nyílászárók, új fürdőszoba került kialakításra, az új cirkókazán és a fűtésrendszer 2 éve lett beüzemelve.
A ház a parasztházakra jellemző, autentikus kialakítást és berendezést kapott (a szentendrei skanzen szakértőinek segítségével). A ház homlokzati kialakítása tornácos, oszlopos.
A faragott, tulipános bejárati ajtón keresztül a 8nm-es előszobába léphetünk, ahonnan jobbra nyílik az egyik szoba (18,6nm), balra pedig a tágas (19,5nm) amerikai konyhás nappali, étkező. A konyhát egy közösségi helyiség (8,5nm) követi, mely a búbos kemence kialakításához lett tervezve (a kemence nem került megépítésre). Ebből a helyiségből nyílik feljáró a padlásra (a másik szobából szintén megközelíthető a padlás). A ház legvégén található a könnyűszerkezetes gyerekszoba (12,1nm), illetve a 5,9nm-es kazánház.
A modern, mégis a ház hangulatához teljesen illeszkedő fürdőszoba (6,9nm) és a különálló mellékhelyiség az előszobából közelíthető meg. A fürdőben kényelmesen elfér a kád, mosdó, szekrények és itt kapott helyet a mosógép is. Melegvizet cirkókazán biztosítja, de szükség esetén bojler is rásegít.
A fürdő, előszoba, konyha burkolata járólap, kő, a szobák és az étkező parkettával burkolt. A házban légkondicionáló működik.
A ház előtt és mögött rendezett kert található. A telek összterülete 1040nm. A ház mögötti, lépcsőzetes kialakítású kert alsó részén kerti kiülő, hinta, ugráló került elhelyezésre, míg a fenti területen gyümölcsfák teremnek.
A kertben az öntözőrendszer a tereprendezéskor ki lett alakítva, csak az öntözőfejek hiányoznak a működtetéshez. A kerti locsoláshoz fúrt kút vize is használható.
A telken található még egy kerti tároló és egy garázs. A kapu jelenleg kézi nyitású, de az elektromos kiállása elő lett készítve.
A közlekedés kiváló: autóval 10-15 perc alatt főút, autópálya, környező települések könnyen megközelíthetőek, a busz és vasút megálló 5-10 perces sétával elérhetőek. Biatorbágy központja 10 perc sétára van. A közelben óvoda, iskola, közért, gyógyszertár, orvosi rendelő.
Ha a régi parasztházak hangulatára vágyik, modern köntösben, családias környezetben, akkor megtalálta következő otthonát! Hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 52,2 millió Ft (652 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd
csak nálunk