Ingatlan részletes adatai

A ház Biatorbágy kedvelt üdülőházas külterületén, a Katalin-hegyen a 3. dűlőben található.
A ház 2 szintes. A földszinten kapott helyet a nappali, az étkező, a konyha és az új fürdőszoba. A tetőteret pedig teljes egészében a hálószoba foglalja el. A tetőtéri erkélyről gyönyörű panoráma tárul elénk. A ház DNy-i fekvésű, így napfényes és világos.
A ház alsó szintjének burkolata járólap, míg a tetőteret hajópadló fedi.
Bár az eredeti ház 1991-ben épült, 5 évvel ezelőtt a vízvezetékek és a burkolatok is cserélve lettek, valamint ekkor került kialakításra a hangulatos, modern fürdőszoba. 2 éve pedig megújult a tetőszerkezet és a szigetelés.
A ház vízellátását a 8köbméteres ciszterna és a házi vízmű szolgáltatja. Az áram be van kötve. A fűtést a földszinten lévő kandalló és az éjszakai áramról működő elektromos fűtőtest biztosítják. A kert locsolásához a fúrt kút vize használható.
A ház alsó szintjéről egy 20nm-es teraszra léphetünk, ahonnan a hátsó kertben elhelyezett pergolához juthatunk. A telek többi részét közel 30db gyümölcsfa uralja.
A ház alatt pince húzódik. A ház előtt – az utca szintjén – pedig 2 kocsi beállására szolgáló parkoló került kialakításra.
Bár Katalin-hegy csendes üdülőházas terület, a közlekedés jó: 15 perc sétával elérhető a vasút, a távolsági busz, iskola, óvoda, fél órányi távolságon belül pedig közért, gyógyszertár, orvosi rendelő is megtalálható. Autóval 5 perc az 1-es főút és a M1 autópálya.
Gyönyörű helyen, hangulatos családi ház, csodálatos panorámával és virágzó gyümölcsfákkal. Ha elmenekülne a rohanó városi élettől minden napra, vagy csak hétvégére, akkor megtalálta a tökéletes helyet.
Hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 23,6 millió Ft (347 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szládek Ingatlan
Név Tormási Kinga
Telefon +36 20 502 3 Mutasd
Email tormasika@ Mutasd
csak nálunk